Stoiximan Super League

Ανουάρ: «Μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να ανεβούμε στη βαθμολογία»

Ο Ανουάρ Τουχάμι εξέφρασε την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να βελτιώσει την θέση του στο πρωτάθλημα, μόλις αυτό ξαναρχίσει, ενώ μίλησε και για την καθημερινότηά του εν μέσω κορωνοϊού.

Συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «El Faro de Ceuta» παραχώρησε ο Ανουάρ Τουχάμι, με τον μέσο του Παναθηναϊκού να μιλάει για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις προπονήσεις αλλά και για το πώς βίωσε ο ίδιος την καραντίνα στην Ελλάδα λόγω του ιού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανουάρ:

Για την επιστροφή στις προπονήσεις: «Επιστρέψαμε στις 6 Μαΐου, αφού εξεταστήκαμε για τον ιό και ξεκινήσαμε τις προπονήσεις σε μικρές ομάδες, διατηρώντας τις αποστάσεις μας. Πλέον, επιστρέφουμε στην κανονική προπόνηση και όλοι μαζί στη δράση».

Για την κατάσταση στην ομάδα πριν τη διακοπή: «Πριν από τη διακοπή, γινόμουν καλύτερος σε κάθε παιχνίδι και η ομάδα τα πήγε καλά. Ήμασταν τέταρτοι στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να ανεβούμε στη βαθμολογία».

Για το διάστημα της καραντίνας: «Έκανα προπόνηση στο σπίτι, μιλώντας με την οικογένειά μου και τους φίλους μέσω βιντεοκλήσεων και στο σπίτι με τη γυναίκα μου παρακολουθώντας πολλές ταινίες και παίζοντας με τραπουλόχαρτα. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να το κάνουμε πιο ευχάριστο. Είχαμε επίσης το πλεονέκτημα ότι η διαμονή στο σπίτι εδώ δεν ήταν υποχρεωτική, καθώς δεν υπάρχουν τόσα κρούσματα όπως στην Ισπανία και μας επιτράπηκε να βγούμε για λίγο έξω και να μπορέσουμε να τρέξουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x