Ελλάδα

Απ’ το Βορρά μέχρι το Νότο και στη μέση η Εθνική…

Οι τόνοι στο εσωτερικό της ομοσπονδίας έχουν ανέβει με αφορμή την ανανέωση της σύμβασης του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, την στιγμή που παραμένει ανοικτό το μέτωπο στην Εθνική ομάδα.

Καμία εξέλιξη δεν έχει παρουσιαστεί το τελευταίο δεκαπενθήμερο αναφορικά με την επόμενη μέρα στην Εθνική ομάδα. Όλα τα θέματα που αφορούν τη «γαλανόλευκη» έχουν «παγώσει» και οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουνίου.

Μπορεί να έχει κάτσει η σκόνη από όλα όσα διαδραματίστηκαν μετά την ήττα από την Αρμενία στο Ολυμπιακό Στάδιο, ωστόσο οι «πληγές» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν λένε να κλείσουν. Ο Άγγελος Αναστασιάδης μένει μέχρι να φύγει, ενώ μετέωροι παραμένουν οι Άγγελος Μπασινάς και Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Προτεραιότητα για την ομοσπονδία αποτελεί το αποτέλεσμα της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Παρασκευής, ενώ μία μέρα πριν, έχει προγραμματιστεί το διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο δεν υπάρχει θέμα συζήτησης για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας. Η μάχη της επικράτησης έχει δύο μέτωπα ενόψει της Γενικής Συνέλευσης. Από τη μία, ο Βορράς και από την άλλη, ο Νότος. Συνεπώς, τα ανοικτά ζητήματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος -που δεν είναι και λίγα- πηγαίνουν πίσω.

Άρα λοιπόν, η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου με τον ομοσπονδιακό προπονητή δεν πρόκειται να γίνει πριν από το προσεχές Σαββατοκύριακο. Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους και έτσι θα ξεκινήσει η διαδικασία της ανεύρεσης του αντικαταστάτη του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η ισχυρή τάση στην ομοσπονδία θωρεί ότι είναι προτιμότερο να αναλάβει τις τύχες της «γαλανόλευκης», ένας ξένος τεχνικός που δεν έχει εργαστεί στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές, Έλληνες και ξένοι, την στιγμή που ακόμη δεν έχει κλείσει το θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη. Πάντως, η συζήτηση θα ανοίξει και επίσημα την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα πέσουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον 66χρονο τεχνικό.

Υ.Γ. Σχετικά με την στελέχωση της Εθνικής Ανδρών, όπως συμβαίνει κατά κόρον σε κάθε ομάδα, πρώτα κλείνει ο τεχνικός διευθυντής. Είτε παραμείνει ο Άγγελος Μπασινάς είτε αναλάβει κάποιος άλλος, θα πρέπει ο ίδιος να εισηγηθεί τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x