Ιταλία

Απίστευτη κίνηση σεβασμού από τον Ντε Ρόσι

Ο μέσος της Ρόμα και της Εθνικής Ιταλίας, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, έδειξε γιατί αξίζει το σεβασμό όλων μας. Δείτε την εκπληκτική του κίνηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Gazzeta dello Σport».

Για κάθε έναν ποδοσφαιριστή στον κόσμο, ένα χρυσό μετάλλιο από Μουντιάλ που θα κατακτούσε με το εθνόσημο, θα αποτελούσε κάτι πολύ σημαντικό και θα το… φιλούσε σαν τα μάτια του.

Όχι, όμως, για τον Ντανιέλ Ντε Ρόσι. Ο μέσος της Ρόμα προέβη σε μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων και κέρδισε τον σεβασμό όλων. Τι έκανε; Έβαλε το χρυσό μετάλλιο που είχε κερδίσει με την Εθνική Ιταλίας στο Μουντιάλ του 2006 -όταν είχαν κατακτήσει το τρόπαιο κερδίζοντας στον τελικό 3-1 τη Γαλλία- στο φέρετρο του αποθανόντος φροντιστή της ομάδας, Πιέτρο Λομπάρντι. Ωστόσο, ο Ντε Ρόσι δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω γεγονός, κάτι που έκανε, όμως, η «Gazzeta dello Σport».

Ο Λομπάρντι που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 92 ετών, είχε το παρατσούκλι «Σπατσολίνο», δηλαδή οδοντόβουρτσα, διότι καθάριζε τέλεια τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών, ενώ ήταν αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα.

inner

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x