Super League 2

Απίστευτο: Ο Τεννές έκανε την ίδια γκάφα που τον υποχρέωσε πέρυσι σε παραίτηση από τον Απόλλωνα!

Φαίνεται πως το… ξαναέκανε ο Τεννές! Ο τεχνικός της Λαμίας -όπως και πέρυσι στον Απόλλωνα- είχε στην 11άδα του έξι ξένους, με Σπάρτη, Άρη, ΟΦΗ και «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ετοιμάζουν ένσταση!

Δεν υπάρχει αυτό που -φαίνεται πως- ξαναέκανε ο Μπάμπης Τεννές!

Ο τεχνικός της Λαμίας μάλλον δεν… έμαθε από την ολέθρια γκάφα του πέρυσι, που τον υποχρέωσε σε παραίτηση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς, σήμερα (19/2), πιθανότατα, έκανε ακριβώς την ίδια!

Στην αναμέτρηση της ομάδας του με τα Σπάρτη, λοιπόν, όπου ο σύλλογος της Φθιώτιδας πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη και «έπιασε» την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην κορυφή, ο Έλληνας προπονητής είχε κάποια στιγμή στην 11άδα των γηπεδούχων έξι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας: Τους Όμο, Τζόκιτς, Μπλάζιτς και τον Ντουρμισάι, ενώ πέρασαν στο παιχνίδι, ως αλλαγές, οι Βάντερσον και Ρότσα αντί των Ματσούκα και Χριστοφιλέα.

Με βάση τον ΚΑΠ, όμως, αυτό δεν επιτρέπεται, αφού θα πρέπει η ενδεκάδα των ομάδων της Football League να έχει μέχρι πέντε μη Έλληνες ποδοσφαιριστές!

Το διαφαινόμενο, νέο ολέθριο λάθος του Τεννέ σκοπεύει, μάλιστα, να εκμεταλλευτεί, τόσο η Σπάρτη όσο και ο Άρης, μιας και αμφότερες οι ομάδες ετοιμάζονται να καταθέσουν ένσταση. Και αν, τελικά, η Λαμία τιμωρηθεί, δεν χάνει στα χαρτιά μόνο το ματς με τους Λάκωνες, αλλά και άλλους τρεις βαθμούς, άρα, συνολικά, έξι, πέφτοντας, έτσι, από τους 40 βαθμούς και την κορυφή, στους 34 -όσους έχουν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης! Μιλάμε, δηλαδή, για κάτι, που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην εξέλιξη της «μάχης» για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Η πρώτη αντίδραση των ανθρώπων της Λαμίας, πάντως, είναι πως ο Ντουρμισάι έχει ελληνική ταυτότητα. Αυτό υποστηρίζουν στην ομάδα της Φθιώτιδας. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα, αφού έχει υπάρξει διεθνής με την Κ-21 της Αλβανίας!

Αργότερα, δε, έγινε γνωστό πως ΚΑΙ οι ΟΦΗ, Απόλλων θα κάνουν ένσταση! Όπως φαίνεται, λοιπόν, η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στην αθλητική δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x