Stoiximan Super League

Απίθανο του Φυτανίδη κόντρα στον ΠΑΣ

Χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη αναμένεται να ταξιδέψει στα Γιάννινα ο Ατρόμητος, καθώς ο κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών λόγω του προβλήματός του στο ισχίο – Στην αποστολή θα είναι ο Τόνσο.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ατρόμητου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ματς που κατά τα φαινόμενα ο Τραϊανός Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο κεντρικός αμυντικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που έχει στο ισχίο και αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς από την επόμενη εβδομάδα, αφού στο προπονητικό τιμ δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό.

Στα ευχάριστα για τον κόουτς των «κυανολεύκων» είναι η επιστροφή του Αντρέι Γκορμπούνοφ, που αποτελεί ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της εβδομάδας στη Γαλλία λόγω της τρομερής εμφάνισης στο ματς με την εθνική Λευκορωσίας.

Εξάλλου, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παρουσία του τελευταίου χρονικού μεταγραφικού αποκτήματος, Μαρτίν Τόνσο στην αποστολή για το ματς στα Γιάννινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x