Κύπρος

Πανηγύρισαν άνετες νίκες και συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή ΑΠΟΕΛ και Πάφος

Άνετες νίκες κόντρα σε Δόξα Κατωκοπιάς και Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισαν ΑΠΟΕΛ και Πάφος αντίστοιχα, συνεχίζοντας έτσι να ισοβαθμούν στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος!

Με άνετες νίκες συνέχισαν την πορεία τους οι πρωτοπόρες του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΠΟΕΛ και Πάφος!

Ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε με το εμφατικό 5-0 την Δόξα Κατωκοπιάς στο «ΓΣΠ», επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Λεμεσού.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με τον Κρέσπο στο 16', ενώ ουσιαστικά «κλείδωσε» το τρίποντο με γκολ του Βιγιαφάνιες στο 56'. Ο Δώνης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, με δύο δικά του γκολ στο 70' και στο 77', πριν ο Κβιλιτάια διαμορφώσει το τελικό 5-0, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.



Έτσι, ο ΑΠΟΕΛ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας για... συγκάτοικο την Πάφο, η οποία πέρασε με το διπλό (0-2) από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας. Τάνκοβιτς (58') και Ζάιρο (81') οι σκόρερ των νικητών, οι οποίοι πήραν πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Στο παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής, Καρμιώτισσα και ΑΕΖ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας. Ο Κατσαντώνης άνοιξε το σκορ για την Καρμιώτισσα στο 34', με τον Ρουίθ να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους στο 56'.

Το αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 01/12/2023
Οθέλλος-Ομόνοια 1-2

Σάββατο 02/12/2023
Ανόρθωση-ΑΕΚ Λάρνακας 0-0
Εθνικός Άχνας-Απόλλων Λεμεσού 2-2

Κυριακή 03/12/2023
Καρμιώτισσα-ΑΕΖ 1-1
ΑΠΟΕΛ-Δόξα Κατωκοπιάς 5-0
Ν. Σαλαμίνα-Πάφος 0-2

Δευτέρα 04/12/2023
ΑΕ Λεμεσού-Άρης Λεμεσού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x