Αγγλία

Απογοητευμένος ο Ντάλεϊ Μπλιντ για την αποχώρηση Φαν Χάαλ

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ δηλώνει δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι δεν δόθηκε περισσότερος χρόνος στον Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ντάλεϊ Μπλιντ, υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από επιλογή του Φαν Χάαλ, για 14 εκατομμύρια λίρες από τον Άγιαξ. Ο ίδιος ο Ολλανδός μεσοαμυντικός μιλώντας σε δημοσιογράφους στο προπονητικό καμπ της εθνικής του ομάδας στην Πορτογαλία υποστήριξε τον συμπατριώτη του, που αποχώρησε.

«Συνεργαζόμουν πολύ καλά με τον μαζί του (Φαν Χάαλ) και περίμενα πως συνεργασία αυτή θα κρατήσει περισσότερο. Ένας προπονητής σε κορυφαία ομάδα του αγγλικού πρωταθλήματος, δέχεται πολύ μεγάλη πίεση. Τους τελευταίους έξι μήνες δεν του συμπεριφέρονταν σωστά. Πιστεύω πως ένας προπονητής σαν και αυτόν, που έχει καταφέρει τόσα πολλά, αξίζει πιο πολύ σεβασμό», τόνισε και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά που ακούγονταν για αυτόν τόσο καιρό, εκείνος πάντα προσπαθούσε να μας προστατέψει. Δεν είναι εύκολο για έναν προπονητή να χάνει την δουλειά του κάθε μέρα σύμφωνα με τις εφημερίδες».

Τώρα που μάλλον θα αναλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο το τιμόνι της ομάδας, ο Ολλανδός παίκτης της Γιουνάιτεντ πιστεύει πως πρέπει να αποδείξει πολλά πράγματα στον Πορτογάλο. «Αν είναι αλήθεια πως θα αναλάβει ο Ζοσέ Μουρίνιο την ομάδα, είναι και αυτός ένας προπονητής που έχει καταφέρει πολλά. Θα πρέπει να του δείξω τι μπορώ να κάνω».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x