Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νικολογιάννη στον ΣΠΟΡ FM: Παλεύει για Χίλιεμαρκ ο Παναθηναϊκός

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του βασικού κεντρικού χαφ της εθνικής Σουηδίας και της Τζένοα, Οσκαρ Χίλιεμαρκ, επιχειρεί ο Παναθηναϊκός.

Μεταγραφή-έκπληξη επιχειρεί στο… νήμα ο Παναθηναϊκός. Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι παλεύουν για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού χαφ της Τζένοα, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Οι άνθρωποι του τριφυλλιού συζητούν με την ομάδα της Γένοβα για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή, διατηρώντας οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δείχνουν αποφασισμένοι για ακόμη ένα «μπαμ» της τελευταίας στιγμής, μετά και την δεδομένη μεταγραφή του Μουνιέ.

Ο Χίλιεμαρκ, που είναι βασικό κομμάτι στην εθνική Σουηδίας και πριν λίγο καιρό είχε «ακουστεί» για τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Έλφσμποργκ της πατρίδας του. Το 2013 μετακόμισε στην Αϊντχόφεν και δύο χρόνια αργότερα πήρε μεταγραφή για την Παλέρμο, εξαργυρώνοντας τις εμφανίσεις του στο Euro U21, όπου έφτασε μέχρι τον τίτλο. Την πρώτη του σεζόν στην Serie A (2015-2016) είχε 38 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Παλέρμο κι εν συνεχεία στη Τζένοα, όντας μόνιμα βασικός.

Τα δικαιώματά του ανήκουν στους Γενοβέζους και πρόκειται για έναν σύγχρονο κεντρικό μέσο που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο κάθε ελληνική ομάδα. Επιθυμία του παίκτη είναι να αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο (λόγω και του Μουντιάλ που έρχεται) και εκεί είναι που... πατάει το τριφύλλι, το οποίο μπορεί να του προσφέρει... εύκολα φανέλα βασικού.



Δείτε τον εν δράσει...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x