Γαλλία

Απόλυτο φαβορί για Ντιμπάλα η Παρί

Κοντά στον Πάουλο Ντιμπάλα βρίσκεται η Παρί, η οποία έχει σαφές προβάδισμα για την απόκτησή του έναντι της Ίντερ.

Ως ακλόνητο φαβορί για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα από τη Γιουβέντους φαντάζει, πλέον, η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τη «Gazzeta dello Sport».

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Γαλλίας βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις τόσο με τον ίδιο, όσο και με τον μάνατζερ του, προσφέροντας στον Αργεντινό επιθετικό 5ετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 12 εκατ. ευρώ, ενώ είναι πρόθυμοι να καλύψουν και την προμήθεια ύψους 15 εκατομμυρίων που ζητάει ο εκπρόσωπος του.

Όλες τις παραμέτρους, δηλαδή, που εμπόδισαν την μεταγραφή του, τόσο στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και στην Τότεναμ. Παράλληλα, όμως, εκπληρώνεται και η επιθυμία του 25χρονου περιφερειακού επιθετικού, ο οποίος εξ’ αρχής προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στους Παριζιάνους και όχι σε έναν εκ των δύο συλλόγων της Premier League που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν.

Ταυτόχρονα η Παρί έχει έναν ακόμα σύμμαχο στη προσπάθεια της να ολοκληρώσει την συγκεκριμένη μεταγραφή, την ίδια τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» προτιμούν να παραχωρήσουν τον παίκτη σε εκείνη έναντι της Ίντερ, ακόμα κι αν οι «νερατζούρι» συμπεριλάβουν στην πρόταση τους τον Μάουρο Ικάρντι, για τον οποίο οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν εκδηλώσει εντονότατο ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιουρούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x