Stoiximan Super League

Αποσπόρης στον ΣΠΟΡ FM: «Είχαμε καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό»

Άδικο αποτέλεσμα θεωρεί την ήττα από τον Πανιώνιο ο Στέλιος Αποσπόρης.

Ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος, Στέλιος Αποσπόρης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Σωτήρη Ταμπάκο για τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος άσος θεωρεί πως το τελικό 0-1 αδικεί τους «κυανέρυθρους».

«Είχαμε καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό και δεν αξίζαμε την ήττα. Και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη θα μπορούσαμε στο ξεκίνημα να έχουμε προηγηθεί. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε την υπεροχή σε μεγαλύτερο διάστημα. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί μια εξαιρετική εμφάνιση δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βέβαια η εικόνα χθες αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον και στη συνέχεια ο Πανιώνιος θα αρχίσει να παίρνει βαθμούς. Τα αρνητικά αποτελέσματα φέρνουν τριγμούς, αλλά μην ξεχνάμε πως είμαστε ακόμη στην τέταρτη αγωνιστική. Θεωρώ πως η ομάδα έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές και δεν θα απογοητευτούν. Χθες έδειξε πως μπορεί να πάρει αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε έδρα. Θεωρώ πως ο προπονητής βρίσκει τη χημεία της ομάδας και οι παίκτες βρίσκονται καλύτερα», ανέφερε ο Στέλιος Αποσπόρης.

Σχετικά με τα παράπονα του Πανιωνίου από τη διαιτησία, είπε: «Δεν θα πρέπει να εστιάσει ο Πανιώνιος στη διαιτησία. Το θέμα είναι πως δημιουργήσαμε τόσες πολλές φάσεις, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Αν το είχαμε κάνει, δεν θα είχαμε ανάγκη το γκολ που κακώς δεν μέτρησε. Και ο κ. Ανιγκό το σημείωσε αυτό στο τέλος. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά μας έλειπε η τελική πάσα ή η τελική εκτέλεση. Εκεί ήταν το πρόβλημα, αλλά η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και ο Πανιώνιος κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό και σε μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος».

Ερωτηθείς αν φοβάται πως ο Πανιώνιος θα έχει αμυντικά προβλήματα φέτος απάντησε: «Το μεγάλο παθητικό στην άμυνα οφείλεται κυρίως στη βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Μην ξεχνάμε πως παίζαμε με μια μεγάλη ομάδα που έχει την εμπειρία και την ποιότητα να πάρει τέτοια παιχνίδια».

Μιλώντας για την εικόνα του Ολυμπιακού, είπε: «Έκανε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα. Θα είναι από τους διεκδικητές του πρωταθλήματος. Είναι μια δύσκολη χρονιά, γιατί και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημά μας».

Τέλος, μιλώντας για το έργο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, είπε: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες. Ο Πανιώνιος έχει από φέτος δύο εξαιρετικά αθλητικά κέντρα για να παρέχουμε στα παιδιά τις προϋποθέσεις. Έχουμε και πολλά παιδιά και πολύ ταλέντο και κυρίως έχουμε έναν σύλλογο που δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x