Oλλανδία

Έδεσε τον Βέλλιο η Τσβόλε για δύο ακόμη χρόνια!

Ο Απόστολος Βέλλιος θα αγωνιστεί και στην Eredivisie με την Τσβόλε, με τον ολλανδικό σύλλογο να ανανεώνει το συμβόλαιο του Έλληνα φορ για δύο ακόμη χρόνια.

Δεν το κουνάει από την Τσβόλε ο Απόστολος Βέλλιος! Ο Έλληνας στράικερ εξαργύρωσε την εξαιρετική του σεζόν (28 συμμετοχές, 10 γκολ, 6 ασίστ), αφού ο ολλανδικός σύλλογος ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2025.

Μάλιστα, στη συνεργασία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν για επέκταση του συμβολαίου του και για ένα ακόμη έτος. Κάπως έτσι, ο Βέλλιος θα συνεισφέρει τις υπηρεσίες του στην Τσβόλε και στην Eredivisie!

Ο 31χρονος φορ έχει γράψει το όνομά του φέτος σε μια από τις κορυφαίες… παραστάσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε διάστημα 27 λεπτών στην αδιανόητη νίκη με 13-0 της Τσβόλε κόντρα στην Ντεν Χάαγκ.

«Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, κάτι μαγικό συμβαίνει. Οι υποστηρικτές άρχισαν να φωνάζουν το όνομά μου από την κερκίδα και συνέχισαν να το κάνουν κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ ιδιαίτερο να σε υποδέχονται έτσι όταν είσαι νεοφερμένος. Απολαμβάνω πραγματικά το ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν. Πρόκειται για ένα γκρουπ με πολύ ατομική ποιότητα, αλλά και με πολύ δυνατό ομαδικό πνεύμα. Τώρα που έχουμε κερδίσει την άνοδο, δεν θέλω τίποτα άλλο από το να γίνω πρωταθλητής με την Τσβόλε για να παίξω στην Eredivisie την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Βέλλιος στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x