Stoiximan Super League

Απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Πατίτο - Επικαλέστηκε ενοχλήσεις

Χωρίς τον Πατίτο Ροντρίγκες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Λίγες μέρες μετά την περιβόητη δήλωση και με γνωστό το θέμα του συμβολαίου του, επικαλέστηκε ενοχλήσεις στη γάμπα.

Μια απουσία που ακόμα κι αν δεν κρύβει τίποτα ύποπτο, εύλογα δημιουργεί συνειρμούς είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο απεσταλμένος της εφημερίδας «Live Sport», Σταμάτης Βούλγαρης, στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Πατίτο Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, ο Αργεντινός γνωστοποίησε πριν την έναρξη της προπόνησης ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δεξιά γάμπα, με συνέπεια να μείνει στο ξενοδοχείο.

Δεδομένου λοιπόν ότι το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται λίγες μέρες μετά την περιβόητη δήλωση όπου φάνηκε να αφήνει αιχμές για την επέκταση του συμβολαίου του και ότι τις τελευταίες μέρες είχε γίνει δέκτης αρκετών παρατηρήσεων του Μανόλο Χιμένεθ, το αποτέλεσμα των εξετάσεων και το αν θα χρησιμοποιηθεί στα φιλικά με Καρπάτι και Κορόνα θα δείξουν αν υπάρχει κάποια σύνδεση των γεγονότων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x