Κύπρος

Με... το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου η Ομόνοια, προβάδισμα πρόκρισης και για την Πάφο

Η Ομόνοια πανηγύρισε επιβλητική νίκη 3-0 στην έδρα του Άρη Λεμεσού, ούσα με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου, ενώ σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης πήρε και η Πάφος, κόντρα στον Απόλλωνα.

Με το ένα πόδι στον τελικό του φετινού Κυπέλλου Κύπρου η Ομόνοια, η οποία πανηγύρισε επιβλητική νίκη με 3-0 στην έδρα του Άρη Λεμεσού!

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου νίκησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα (είχε προηγηθεί η νίκη της με 3-0 και το περασμένο Σάββατο για το πρωτάθλημα) τον Άρη, αυτή τη φορά στο στάδιο «Αλγφαμέγα», έχοντας πλέον ξεκάθαρα το... πάνω χέρι ενόψει του δεύτερου ημιτελικού, ο οποίος θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (17/4) στο ΓΣΠ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό με γκολ του Μπέζους, ενώ ο Άρης έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 42', όταν ο Καζού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σκοράροντας δύο ακόμα γκολ με... δράστες τους Σεμέντο (50') και Αλιούμ (89'), ενώ ο Κακουλλής έχασε πέναλτι στο 48'.



Προβάδισμα πρόκρισης, έστω και όχι τόσο μεγάλο όσο της Ομόνοιας, πήρε και η Πάφος, η οποία επικράτησε 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού στην έδρα της!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο γκολ του Πέπε στο 28', πριν ο Μελεκίδης ισοφαρίσει στο 35' μετά από γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ ο Δημητρίου αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή» για την Πάφο, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 70' και σκοράροντας το νικητήριο γκολ στο 85'!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x