Europa League

Αρτέτα: «Μου αρέσει πολύ στον Ολυμπιακό ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο»

Για τα δυνατά σημεία του Ολυμπιακού, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα, ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα.

Για τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ενόψει του αυριανού αγώνα στο «Καραίσκάκη» για τη φάση των «32» του Europa League. O Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι έχει μιλήσει τον Σωκράτη και γνωρίζει τι θα συναντήσει στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα:

Για τη διαχείριση στην Ευρώπη: «Είναι άλλη μια πρόκληση για εμάς. Γνωρίζουμε τον ανταγωνισμό που θα έχουμε αύριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την εμπειρία του Σωκράτη: «Ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό και τι θα συναντήσουμε εδώ».

Για την περσινή πορεία: «Κάθε χρόνο η διοργάνωση είναι διαφορετική. Ο στόχος όμως είναι ο ίδιος και αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία θα παίξουμε».

Για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έχω παρακολουθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Είναι τόσο συνηθισμένος να κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που μου αρέσει στον Ολυμπιακό είναι ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο και δεν συμβιβάζεται, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχει κάθε φορά».

Για τον Γκεντουζί: «Απλά κάνω την επιλογή μου όσον αφορά το πώς προπονούνται, παίζουν και συμπεριφέρονται οι παίκτες».

Για το ροτέισον: «Είχαμε διάλειμμα δυο εβδομάδων. Παίξαμε ένα ματς, έτσι αύριο θα βάλω την ομάδα που θεωρώ καλύτερη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x