Euro 2024

Αρτούρο Βιντάλ για Μέσι: «Τελικά οι νόμοι δεν είναι ίδιοι για όλους»

Το έριξε το… καρφάκι του ο Αρτούρο Βιντάλ για την αθώωση του Λίονελ Μέσι από τη FIFA και την άρση της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών στον Αργεντινό σταρ.

Καθόλου δεν άρεσε στον Αρτούρο Βιντάλ το γεγονός ότι η FIFA αθώωσε το Λίονελ Μέσι και πήρε πίσω την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών από την Εθνική Αργεντινής, που του είχε επιβληθεί για εξύβριση του βοηθού διαιτητή, στο παιχνίδι με τη Χιλή τον περασμένο Μάρτη.

Ο Χιλιανός άσος της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ότι χαίρεται για τον Μέσι που θα παίξει και πάλι στα εναπομείναντα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως τόνισε πως τελικά οι νόμοι είναι διαφορετικοί για τον σταρ της Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν είναι σωστό να συμβαίνει.

«Είναι πολύπλοκο θέμα. Είναι καλό για την Αργεντινή, για τον Μέσι και για το ποδόσφαιρο. Είναι ωραίο να βλέπεις τον Μέσι να παίζει για την Αργεντινή, γιατί πάντα τα δίνει όλα. Είναι καλό για εκείνον, όμως μακάρι οι νόμοι να ήταν ίδιοι για όλους», είπε με νόημα ο Χιλιανός διεθνής.

Μετά από αυτή την απόφαση, ο Μέσι (δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τη Βολιβία λόγω της τιμωρίας) θα δώσει κανονικά το παρών στους αγώνες με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα και Περού.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x