Europa League

Αρχή με το δεξί θέλει ο Αστέρας!

Αποφασισμένος να κάνει την αρχή για την είσοδο στους ομίλους του Europa League είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

Αποφασισμένος να κάνει την αρχή για την είσοδο στους ομίλους του Europa League είναι ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος σήμερα (21:45) τίθεται αντιμέτωπος με την Χιμπέρνιαν στη Σκωτία στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και το πρώτο επίσημο για τους Αρκάδες στην εφετινή σεζόν.

Δύσκολο παιχνίδι; Φυσικά. Δυσκολότερο από όσα έχει δώσει φέτος στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αλλά όχι όμως και τέτοιο που να απαγορεύει στους παίκτες και τον προπονητή του να σκέφτονται την πρόκριση.

Το κλίμα στην ομάδα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Στην Αθήνα έχουν μείνει οι Βλάχος, Τασουλής, Φερνάντεθ οι οποίοι είναι τραυματίες. Έτσι οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη για την 11άδα είναι καθορισμένες...

Στην εστία ο Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας με τους Κυριακόπουλο και Κώτσιρα στα άκρα. Ιγκλέσιας και Μουνάφο στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ με τον Ρόλε μπροστά τους και τους Καλτσά, Τσιλιανίδη στα άκρα. Ο Μανιάς στην κορυφής της επίθεσης.

Πιθανές 11άδες:
Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Ρόλε, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μανιάς.

Χιμπέρνιαν: Μπόγκνταν - Χάνλον, Αμπρόοουζ, ΜακΓκρέγκορ – Γουιτάκερ, Μπόιλ, Μάλαν, Στίβενσον, ΜακΓκιν – Σο, Κάμπερι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x