Stoiximan Super League

Ασφυκτική πίεση ΠΑΟΚ για Μολέντο - Αμετακίνητος ο παίκτης

Την πίεση του στον Ροντρίγκο Μολέντο εντείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ. Προτιμά Ιντερνασιονάλ ο 30χρονος αμυντικός.

Ασφυκτικό πρέσινγκ στον Ροντρίγκο Μολέδο ασκεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον Βραζιλιάνο να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η οικογένεια Σαββίδη είχε το βράδυ της Παρασκευής συζήτηση που διήρκεσε αρκετή ώρα με τον υψηλόσωμο στόπερ, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει το τελικό του ΟΚ και να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα», προσφέροντάς του πολύ υψηλό συμβόλαιο.

Μάλιστα έντονες πιέσεις από τους θεσσαλονικείς δέχεται και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Ζιλμάρ Βελόζ.

Ωστόσο, ο Μολέντο δεν δείχνει διάθεση να αλλάξει άποψη και τονίζει πως πρόθεσή του είναι να τηρήσει το προσύμφωνό που έχει υπογράψει με την Ιντερνασιονάλ μετακομίζοντας στη Βραζιλία.

Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί ένα ποσό της τάξης των 300 χιλ. ευρώ, το οποίο αναλογεί στο ποσό που οφείλεται στον ποδοσφαιριστή.

Σε ότι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με την «Ίντερ», αυτό θα ανέρχεται στις 450 χιλ. ευρώ ετησίως, ωστόσο θα περιλαμβάνει υψηλά μπόνους επίτευξης στόχων.

Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η Ιντερνασιονάλ φαντάζει αυτή την ώρα το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μολέντο, ωστόσο τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί όσο ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ασκεί τόσο έντονο πρέσινγκ προσφέροντας ουσιαστικά...γη και ύδωρ.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x