Γενικά

Άστραψε και βρόντηξε η Ντιναμό Μπρεστ στο ντεμπούτο Σπιλέφσκι, «κέρασε» εξάρα! (vid)

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Ντιναμό Μπρεστ ένα μήνα πριν από τα ματς με τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε της Γκόμελ με 6-0.

Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει η Ντιναμό Μπρεστ ένα μήνα πριν από τα ματς με τον Ατρόμητο, καθώς επικράτησε της Γκόμελ με 6-0 στο ντεμπούτο του νέου και μόλις 30χρονου τεχνικού, Άλεξ Σπιλέφσκι

Σε πλήρη φόρμα φαίνεται ότι βρίσκεται η Ντιναμό Μπρεστ περίπου ένα μήνα πριν από τα ματς με τον Ατρόμητο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λευκορωσίας, η ομάδα του Άλεξ Σπιλέφσκι που έκανε το ντεμπούτο του, αντιμετώπιζε εκτός έδρας την αρκετά αδύναμη Γκόμελ (6-20 σε 14 αγωνιστικές) και έφτασε σε έναν άνετο περίπατο, επικρατώντας 6-0.

Το σκορ για την ομάδα του 30χρονου, άνοιξε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης ο Σαβίτσκι, ενώ το 2-0 έγινε στο 29’ από τον Φαμέγε με τον ίδιο παίκτη να κάνει το 3-0 στο 40’. Ο 21χρονος Γκανέζος έφτασε στο χατ-τρικ με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού κάνοντας το 4-0, με το 5-0 να γίνεται από τον Γιούζεπτσουκ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Σαβίτσκι στο 80’.

Η Ντιναμό Μπρεστ έφτασε τους 22 βαθμούς (26-17) διαθέτοντας στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και βρίσκεται στην 6η θέση.

Η ενδεκάδα:

Γκούτορ, Γκαβρίλοβιτς, Ζαλέσκι, Βερετίλο, Κάργας, Φιλίποβιτς (64’ Λεμπέντεφ), Σαβίτσκι, Οσουτσούκουο, Φαμέγε (70’ Κιριλενκο), Μιλέφσκι (79’ Πρεμούντροφ), Γιούζεπτσκουκ



inner

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x