Stoiximan Super League

Αθανασιάδης: «Μίλησα με τον προπονητή, δεν είμαι 100% έτοιμος»

Ο Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης μίλησε για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα του για να νικήσει.

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Στέφανο-Κλάους Αθανασιάδη για το εκτός έδρας ματς (20:30) του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των play offs και ο 28χρονος φορ ανέφερε ότι μίλησε με τον προπονητή του και πως του είπε ότι δεν νιώθει απόλυτα έτοιμος.

«Μίλησα με τον προπονητή μου και του είπα ότι δεν είμαι 100% έτοιμος και ότι θα ήταν καλύτερο τη θέση μου να την πάρει ένα άλλο παιδί», δήλωσε ο επιθετικός του «δικεφάλου του Βορρά» στην κάμερα της Nova. Συνηθίζεται οι παίκτες που είναι στην αρχική αποστολή και μένουν την τελευταία στιγμή εκτός να κάνουν δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι λίγο πριν την έναρξη του ματς.

Σε ό,τι αφορά το ματς σχολίασε: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, μακάρι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των play offs. Τότε είχε γίνει ο τελικός, περιμέναμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και έτσι ήρθε η ήττα. Σήμερα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους βαθμούς. Όποτε έχουμε έρθει εδώ δεν έχουμε πάρει κάποια νίκη, ελπίζω σήμερα να το σπάσουμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x