Γαλλία

Άτυχος ο Ζαρντίμ – Αποκλεισμός στα πέναλτι για την Μονακό

Στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας πέρασε η Γκινγκάμπ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας πέρασε η Γκινγκάμπ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Και μάλιστα αυτό έγινε και με άκρως συγκλονιστικό τρόπο καθώς χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να πανηγυρίσει με 3-2 την πρόκριση, με τη κανονική διάρκεια του ματς να λήγει 2-2.

Οι Μονεγάσκοι με τον Ζαρντίμ στην επιστροφή του στον πάγκο κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 με δύο τέρματα στο πρώτο 45λεπτό παρά το γεγονός ότι έμειναν με δέκα στο 14ο λεπτό από την αποβολή του Βαϊνκε. Αρχικά στο 18ο λεπτό ο Λόπες άνοιξε το σκορ και στη συνέχεια στο 24’ ο Γκολόβιν διπλασίασε τα τέρματα τους. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν. Οι γηπεδούχοι, ανέβασαν ρυθμό, εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των αντιπάλων και ισοφάρισαν. Καθοριστικό το γκολ του Μεντί στο 46ο λεπτό το οποίο ανέβασε το ηθικό, για να έρθει –τελικά- το 2-2 από τον Τουράμ στο 55ο λεπτό.

Η κανονική διάρκεια τελείωσε έτσι και η πρόκριση παίχθηκε στα πέναλτι. Η Γκινγκάμπ με τον Κιλάρντ να περνάει στη θέση του Τζόνσον για τη διαδικασία των πέναλτι κατάφερε να πανηγυρίσει. Ο Κιλάρντ έπιασε δύο πέναλτι, όσα και ο Σούμπασιτς για την Μονακό, αλλά η εκτέλεση του νεαρού Ντιοπ στο δοκάρι έδωσε τελικά στην Γκινγκάμπ την πρόκριση. Στον τελικό θα παίξει με τον αντίπαλο της αναμέτρησης Στρασμπουργκ – Μπορντό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x