Αγγλία

Άτυχος οπαδός της Λέστερ άκουσε τη γυναίκα του και χάνει την ιστορική πορεία

Οι παντρεμένοι λένε ότι το Google τους είναι άχρηστο γιατί η γυναίκα τους τα ξέρει όλα. Όμως ένας οπαδός της Λέστερ την πάτησε, αφού άκουσε τη γυναίκα του και πλέον σιχτιρίζει για την γκαντεμιά του.

Κάποιοι φίλοι παντρεμένοι λένε πως δεν χρειάζονται πλέον το Google και την Wikipedia, γιατί από τη μέρα που παντρεύτηκαν η γυναίκα τους αντικατέστησε τις μηχανές αναζήτησης, αφού είναι πλέον εκείνη που τα ξέρει όλα.

Έτσι την πάτησε και ένας οπαδός της Λέστερ, που άκουσε τη σύζυγο και τώρα τραβάει τα μαλλιά του.

Η Λέστερ βρίσκεται κοντά στο να κάνει πράξη ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά θαύματα της ιστορίας και ένας οπαδός της δεν θα είναι εκεί για να το χαρεί και να το πανηγυρίσει.

Διότι ο συγκεκριμένος κύριος που είχε χρόνια διαρκείας στη Λέστερ – στα «πέτρινα» χρόνια – στην αρχή της φετινής σεζόν άκουσε τη γυναίκα του και δεν ανανέωσε το εισιτήριο διαρκείας του.

Όταν ο υπεράτυχος οπαδός θέλησε να ανανεώσει το διαρκείας του, εκείνη προσπάθησε να του βάλει μυαλό... «Μην το ανανεώσεις μωρέ. Πέρσι σωθήκατε με το ζόρι και φέτος δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα. Με τον Ρανιέρι δεν πας πουθενά. Αυτός δεν είναι που με την Ελλάδα έχασε από τα Νησιά Φερόε; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου» φαίνεται να του είπε η κυρία – μιλάμε έβλεπε μπροστά - .

Τι να κάνει και αυτός ο καημένος, προκειμένου να ακούει τη γκρίνια της, αποφάσισε να πάει με τα νερά της, αφού η κυρία είχε και δεύτερο επιχείρημα... «Άσε που με τα λεφτά που θα γλυτώσουμε θα πάρουμε και καινούριο πλυντήριο».

Η κυρία πάντως – προς τιμήν της – απολογήθηκε μέσω twitter λέγοντας: «Ο μόνος λόγος που θα λείπει ο άντρας μου από αυτή την ιστορική πορεία, θα είμαι εγώ».




Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x