Stoiximan Super League

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που ο Ιμπάρμπο έμεινε εκτός αποστολής!

Παρότι υπήρξαν σενάρια πως ο Στραματσόνι άφησε εκτός αποστολής τον Ιμπάρμπο λόγω της εικόνας του -και- στο Άμστερνταμ, ο Τ. Νικολογιάννης αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM γιατί ο παίκτης θα κάτσει στην εξέδρα

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, μετά την απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι, πέρα από τον Στιλ, να «κόψει» ΚΑΙ τον Ιμπάρμπο από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, και θέλουν τον Ιταλό να «τιμωρεί» τον Κολομβιανό για την εικόνα του -και- στο Άμστερνταμ, διέψευσε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε στον «αέρα» της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας, ενώ, πράγματι, άπαντες στην αρχή θεώρησαν πως ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στέλνει μήνυμα ΚΑΙ στον 26χρονο -πέρα από το δεδομένο στον Άγγλο τερματοφύλακα- αυτό δεν ισχύει, τελικά, καθώς ο Ιμπάρμπο αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του -εδώ και καιρό.

Έτσι, αποφασίστηκε να μην είναι στην αποστολή, καθώς μόνο… ρίσκα δεν θέλει να παίρνει ο προπονητής των «πρασίνων», έπειτα από τόσους τραυματισμούς παικτών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x