Γαλλία

Αζάρ: «Επιλέγω Εμπαπέ για Χρυσή μπάλα»

Τον 19χρονο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ, έχρισε φαβορί για τη Χρυσή μπάλα ο Εντέν Αζάρ, μέσω δηλώσεών του.

Η εντυπωσιακή φετινή χρονιά του Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συναδέλφους του, δεχόμενος συνεχώς κολακευτικά σχόλια για τα επιτεύγματα του.

Με την εκδήλωση της ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του κόσμου να πλησιάζει (03/12), ο μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής μπάλας, μαζί με τους Λιονέλ Μέσι και Λούκα Μόντριτς.

Ωστόσο, ο 27χρονος Βέλγος μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του, δήλωσε πως δεν αξίζει ο ίδιος το βραβείο καθώς υπήρχαν καλύτεροι παίκτες από εκείνον στη διάρκεια της χρονιάς. Παράλληλα, έδειξε την προτίμηση του στο πρόσωπο του19χρονου επιθετικού των Παριζιάνων, αφήνοντας σε δεύτερη «μοίρα» τον μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς.

«Παρά το γεγονός ότι είχα μια καλή χρονιά, πρέπει να κρατήσω τα πόδια μου στο έδαφος και να πω πως δεν αξίζω την Χρυσή μπάλα» ανέφερε αρχικά ο Αζάρ και συνέχισε πως: «Υπήρχαν παίκτες που ήταν καλύτεροι από εμένα. Θα έλεγα τον Λούκα Μόντριτς αλλά από τον Αύγουστο μέχρι τον Οκτώβριο δεν ήταν τόσο καλός όσο ήταν πριν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό θα επιλέξω τον Κιλιάν Εμπαπέ».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x