Stoiximan Super League

Βαρούχας: «Έπρεπε να αποβληθούν Ρομαό και Γκιοατά στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος»

Τα λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο του Ολυμπιακός-Πανιώνιος κατέγραψε στο KICK OFF του ΣΚΑΪ ο Παν. Βαρούχας. Και οι δύο ομάδες θα έπρεπε να παίζουν με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος, όπως τόνισε.

Με δέκα παίκτες θα έπρεπε να ολοκληρώσουν τον μεταξύ τους αγώνα Ολυμπιακός και Πανιώνιος, σύμφωνα με τα όσα είπε στο KICK OFF του ΣΚΑΪ o Παναγιώτης Βαρούχας.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως κακώς ο Ρομαό των ερυθρολεύκων και ο Γκιοατά των κυανέρυθρων δεν αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Κομίνη στο πρώτο ημίχρονο.

«Ο Ρομαό χτυπάει πολύ ύποπτα τον Τασουλή στο πρώτο δοκάρι. Θα έπρεπε να του δοθεί κόκκινη κάρτα, αν και είναι δύσκολη περίπτωση γιατί εκεί που βρίσκεται ο παίκτης του Ολυμπιακού, είναι δύσκολο να τον δει ο διαιτητής ή ο βοηθός» είπε χαρακτηριστικά για τη φάση στο 42’.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε ότι την άγουσα για τα αποδυτήρια θα έπρεπε να πάρει στο 43’ και ο Γκιοατά, επειδή έκανε κίνηση να χτυπήσει τον Ντα Κόστα που ήταν από πάνω του και του κρατούσε το χέρι. «Δεν έχει σημασία που ο αμυντικός του Πανιωνίου δεν βρίσκει τον αντίπαλό του, η απόπειρα και μόνο τιμωρείται με κόκκινη. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη», είπε σχετικά.

Με αφορμή τη λάθος υπόδειξη οφσάιντ του Αλεξέα, ο οποίος στο 84’ σταμάτησε λανθασμένα τον Φούντα του Πανιωνίου που έβγαινε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, σχολίασε με... γλαφυρό τρόπο: «Τι να πούμε; Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τους βοηθούς. Είναι και διεθνείς... Τι να πούμε μετά για τους άλλους που δεν είναι και διεθνείς;»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x