Stoiximan Super League

Βασιλαράς από Ολλανδία στον ΣΠΟΡ FM: «Αφεντικό ο Ουζουνίδης-Γκαζώνει και επιβραβεύει τους παίκτες»

Την πρώτη εικόνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, μετέφερε o απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM, Νικόλας Βασιλαράς. Ακούστε όσα είπε για Ουζουνίδη και όσα συμβαίνουν εκεί.

Τις πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Τέχελεν, μετέφερε ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM, Νικόλας Βασιλαράς.

Το πρώτο δείγμα από την έναρξη της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» είναι ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας και αυτό θέλει να δείξει στους παίκτες του με το «καλημέρα».

Ο Έλληνας τεχνικός, δείχνει από την πρώτη κιόλας μέρα ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, θέλοντας να πάρει από τους παίκτες του το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ο Ουζουνίδης, όπως τόνισε ο Νικόλας Βασιλαράς στον ΣΠΟΡ FM, είναι φωνακλάς και δεν σταματάει να «γκαζώνει» τους ποδοσφαιριστές του, με τις μεγαλύτερες ενστάσεις του να είναι κυρίως στα τελειώματα των φάσεων.

Από εκεί και πέρα, δεν παραλείπει να επιβραβεύει εκείνους που ακολουθούν το πλάνο του και δείχνουν διάθεση. Παράλληλα, βασικός του στόχος είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, το καλό κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό και από την πρώτη μέρα στον σύλλογο το κάνει πράξη.

Ήδη, οι «παλιοί» είναι κοντά στους καινούριους και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Ζέκα μπήκε στην προπόνηση και έβγαλε όλο το πρόγραμμα της χθεσινής μέρας, ενώ μέρος της έβγαλε και ο Μολέδο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, σκόραρε μάλιστα ένα ωραίο γκολ με... λόμπα και ο Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο απεσταλμένος του ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στη βασική καινοτομία που φέρνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη φετινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Το γεγονός δηλαδή πως ο Έλληνας κόουτς έχει αποφασίσει να κάνει αρκετές μονές προπονήσεις, κυρίως το απόγευμα, και όχι διπλές (πρωί-απόγευμα) όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις. Προφανώς... κάτι έχει στο μυαλό του ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x