Βέλγιο

Μπήκε στην οκτάδα η Σεν Τρούιντεν και έβαλε σε μπελάδες την Ζούλτε Βάρεγκεμ

Τέσσερα παιχνίδια είχε το πρόγραμμα του Σαββάτου (2/4) στο πρωτάθλημα του Βελγίου, με την Σεντ Τρούιντεν να είναι η μεγαλύτερη κερδισμένη καθώς μπήκε στην οχτάδα που την βάζει στην μάχη για Ευρώπη.

Η Σεντ Τρούιντεν επικράτησε με 2-0 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στο Βέλγικο Πρωτάθλημα. Τα τέρματα πέτυχαν ο Μόρι Κονατέ στο 52’ και ο Ρόκο Ράιτς στο 90’, που πέρασε σαν αλλαγή στο 87’.

Στην Οστάνδη η Σερένγκ κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές στην αναμέτρηση. Η πρώτη φορά ήταν στο 7ο λεπτό και και στο 55ο, ωστόσο ισοφαρίστηκε την πρώτη φορά με αυτογκόλ στο 39’ και την δεύτερη φορά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-2. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ελπίζουν ακόμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η Μαλίν υποδέχτηκε την Κορτράικ, με τους γηπεδούχους να κάνουν φοβερή ανατροπή με 3-2 μέσα σε τρία λεπτά. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Μπενχαΐμπ και τον Σάντι Γουόλς να ισοφαρίζει στο 15’.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπενχαΐμπ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή, μέσα σε σε τρία λεπτά (53’, 56΄).

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Άντβερπ επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας, κόντρα στην Λέουβεν και πλέον είναι στα χέρια της η 3η θέση στην βαθμολογία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 1/4

Μπέερσχοστ-Μπρίζ 1-3

Σάββατο 2/4

Ζούλτε Βάρεγκεμ- Σεντ Τρούιντεν 0-2
Οστάνδη-Σερέγκ 2-2
Μαλίν-Κορτράικ 3-2
Λέουβεν-Άντβερπ 0-1

Κυριακή 3/4
Σταντάρ Λιέγης- Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (14:30)
Σερκλ Μπριζ-Γάνδη (17:00)
Άντερλεχτ-Σαρλερουά (19:30)
Γκενκ-Έπεν (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x