Τους λόγους τους οποίους τον έκαναν να πει το «ναι» στον Ατρόμητο εξήγησε ο Απόστολος Βέλλιος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «ΝΕΑ» ο διεθνής επιθετικός τόνισε ότι και ο ίδιος αναζήτησε τους Περιστεριώτες σε αυτή τη φάση της καριέρας του, αλλά και η ομάδα από την πλευρά της χρειαζόταν έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Ευθύμη Κουλούρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα, η μεταγραφή μου στη Νότιγχαμ δεν πήγε ακριβώς όπως θα ήθελα και όπως είχα υπολογίσει. Μου έδωσε φέτος μια πολύ ωραία ιδέα ο Άγγελος Χαριστέας. Μου πρότεινε τον Ατρόμητο, μου είπε ότι θα είναι καλό για την καριέρα μου καθώς αποτελεί μια επιθετική ομάδα, μια καλή ομάδα με παρουσία στην Ευρώπη, που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Είναι ένας σύλλογος που έχει όλο το πακέτο. Χρειαζόμουν και μια επιστροφή στην Ελλάδα για να πω την αλήθεια. Και κάπως έτσι προέκυψε. Ο Ατρόμητος αναζητούσε ένα φορ κι εγώ μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά του Ατρομήτου. Κατά κάποιον τρόπο είναι σαν να με αναζήτησαν και να τους αναζήτησα», ανέφερε αρχικά ο Βέλλιος.

Για το αν έχει άγχος που θα αντικαταστήσει τον Κουλούρη: «Όχι δεν με φορτώνει με κανένα βάρος. Είμαι πλέον σε μια ηλικία που δεν σκέφτομαι τέτοια πράγματα. Παρά μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω πολλή όρεξη, έρχομαι με μεγάλη δίψα να παίξω ποδόσφαιρο. Ειλικρινά η ανυπομονησία μου είναι μεγάλη για να παίξω για τον Ατρόμητο. Ξεκινάμε τώρα και σε ένα μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε στην Ευρώπη».

Για τον Γιάννη Αναστασίου: «Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο προπονητής σε μια ομάδα. Ο κύριος Αναστασίου έχει παραστάσεις από το εξωτερικό, κυρίως από την Ολλανδία, κάτι που σημαίνει... επίθεση. Είναι επιθετικογενής προπονητής, φαίνεται όπου έχει δουλέψει. Και φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στην ψυχολογία. Τις λίγες μέρες που είμαι εδώ είναι δεμένη η ομάδα, σαν μια γροθιά όλοι».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.