Stoiximan Super League

Βέρνμπλουμ και στο… βάθος Σταφυλίδης στον ΠΑΟΚ

Τα δεδομένα για τις δύο υποθέσεις στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τα τελευταία κομμάτια με τα οποία θα συμπληρωθεί το φετινό «παζλ» στον ΠΑΟΚ περιμένουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Μετά την Παρασκευή έχει επιστρέψει στην «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την (επαν)έναρξη των συζητήσεων με την πλευρά του Σουηδού χαφ.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει στον παίκτη και τον μάνατζέρ του πως θα έρθει στη συμπρωτεύουσα, μόνο αν έχει υπογράψει πρώτα το συμβόλαιο που του προτάθηκε στην τελευταία του επίσκεψη μαζί με την σύζυγό του που έκανε άνω-κάτω τις ζωές των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Εφόσον ο 32χρονος μέσος δεν αποφασίζει να τα φέρει… τούμπα για άλλη μία φορά αναμένεται να ταξιδέψει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1,5 και να φτάνουν το 1,8 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, στο προσκήνιο παραμένει η υπόθεση του Κώστα Σταφυλίδη για τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στην οικογένεια Σαββίδη και τον διεθνή μπακ-χαφ της Άουγκσμπουργκ.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι τακτικής από την πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος πιέζει με τον τρόπο του τη γερμανική ομάδα για να συναινέσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, την ώρα που ζητάει κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα άσου.

Μέχρι το τέλος του μήνυμα θα χρειαστεί υπομονή για να υπάρξει κάποια εξέλιξη και σε αυτό το ζήτημα για τους «ασπρόμαυρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x