Stoiximan Super League

Βίντεο στο Κορωπί – Μέσα ο Μαυρομάτης

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του πριν από το δύσκολο ματς της Κυριακής - Δείπνο της ομάδας στο προπονητικό - Μπήκε ο Μαυρομάτης.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, έπειτα από δυο αγωνιστικές δίχως θετικό αποτελέσματα, μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο.

Ο Γιώργος Δώνης έδειξε στους ποδοσφαιριστές του βίντεο, κάτι που συνηθίζει να κάνει πριν από τα παιχνίδια. Ο σκοπός του τεχνικού των «πράσινων» είναι να αναλύει το παιχνίδι του αντιπάλου στους παίκτες του, αλλά και να τους επισημαίνει τα λάθη που κάνουν, προκειμένου να μην ξαναγίνουν.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό είναι η απόλυτη ετοιμότητα του Φάνη Μαυρομμάτη. Ο νεαρός στόπερ επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μετά τα ράμματα που έκανε έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αποφόρτιση έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ θεραπεία, γυμναστήριο και γήπεδο ακολούθησαν οι Κουλιμπαλί, Σέχου, Μουνιέ και θεραπεία συνεχίζει ο Κότσαρης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης είναι προγραμματισμένο δείπνο όλης της ομάδας. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 17:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x