Stoiximan Super League

Βλέπει θετικά τη μετακόμιση της ΠΑΕ στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος-Αποφασίζει ο Παϊρότζ

Θετικός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προοπτική να παίξει στο ΟΑΚΑ ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Η απόφαση ανήκει στον Πιεμπονγκσάντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι στην προοπτική να παίξει ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και πλέον του Ερασιτέχνη θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό θα γίνει σταδιακά πράξη το όραμά του για μια παναθηναϊκή πολιτεία στο ΟΑΚΑ, αφού πέρα από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών, σκοπεύει να μεταφέρει εκεί τις έδρες των τμημάτων του Ερασιτέχνη, των ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών, αλλά και το μπάσκετ γυναικών.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό θα αυξηθούν τα έσοδα για τον Ερασιτέχνη, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει διαφορετικά τη Λεωφόρο. Πάντως ούτως ή άλλως θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ για τη ρύθμιση της οφειλής των περίπου 600.000 ευρώ για τη χρήση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Πάντως εφόσον ολοκληρωθεί η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την απόφαση για πιθανή μετακόμιση της ποδοσφαιρικής ομάδας στο ΟΑΚΑ θα πάρει ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x