Ελλάδα

Βόμβες Μαζαράκου-Τρομπούκη για «πυραμίδα»: «Με εξαφάνισαν για να μην ανοίξουν άλλα στόματα»

Σοβαρές καταγγελίες από τους Ηλίας Μαζαράκο και Θανάση Τρομπούκη στο Διαιτητικό Δικαστήριο όσον αφορά τη «διαιτητική πυραμίδα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε βαρύτατες καταγγελίες προχώρησε ο Ηλίας Μαζαράκος ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, στο πλαίσιο της εκδίκασης της προσφυγής του κατά της απόφαση της ΚΕΔ / ΕΠΟ για τη διαγραφή του από τα μητρώα τους, για την υπόθεση της «πυραμίδας».

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο Σάββας Λιβάνιος στη Live Sport, ο Αρτινός διαιτητοπαράγοντας κατήγγειλε ότι τον «εξαφάνισαν» από τον χώρο της διαιτησίας προκειμένου να μην ανοίξουν άλλα στόματα για μία υπόθεση με την οποία ασχολείται εδώ και 10 μήνες η ποινική δικαιοσύνη.

«Μου επέβαλαν την βαρύτερη ποινή, στην ουσία με εξόντωσαν, γιατί προφανώς πίστευαν ότι έτσι θα φιμώσουν εμένα και επιπλέον δεν θα μιλούσε και κανένας άλλος για την υπόθεση της πυραμίδας στη διαιτησία. Υπάρχει όμως έρευνα σε εξέλιξη γι’ αυτήν την υπόθεση και τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Αυτό που έκανα ήταν να παραθέσω μία σειρά από γεγονότα που γνώριζα για την πυραμίδα. Και μίλησα γιατί στην συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει χρήμα και έγιναν πολλές συναλλαγές. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Δεν έκανα καμία κριτική και η απόφαση τους ήταν να με εξαφανίσουν από παντού», τόνισε ο κ. Μαζαράκος.

Όταν ο πρόεδρος του Δ.Δ., Χαράλμπος Καλαματιανός, σχολίασε το γεγονός πως η υπόθεση φαίνεται να μην προχωράει σε επίπεδο ποινικής δικαιοσύνης, ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας, υπογράμμισε: «Από δική μου κατάθεση ξεκίνησε η έρευνα και πιστεύω ότι θα προχωρήσει, έστω και αργά. Έχω δώσει καταθέσεις και στον αθλητικό και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας για την υπόθεση Μαζαράκου, κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο: «Ο Μαζαράκος είναι ένας δικός μου άνθρωπος, υπό την έννοια ότι προσφέρει δουλειά στην Ένωσή μας στον χώρο της διαιτησίας. Προφανώς και είναι το θύμα μέσα σε ένα σκηνικό γενικότερου αναβρασμού στις Ενώσεις. Αδίκως τον κυνηγάνε και αδίκως τον διέγραψαν».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Μαζαράκος στοχοποιήθηκε επειδή ανήκει σε ΕΠΣ της αντιπολίτευσης, απάντησε ότι «αυτό συμβαίνει, δυστυχώς αυτά έχει ένας πόλεμος. Και τον Μαζαράκο και εμάς ως Ένωση όπου μας βρούνε, μας κυνηγάνε. Εμείς όμως δεν υποκύπτουμε, εμείς είμαστε εδώ παρόντες και πιστεύω ότι σύντομα πολλά πράγματα θα αλλάξουν στην ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο θα βρει το δρόμο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x