Stoiximan Super League

Βράνιες: «Με ήθελαν σε Γαλλία-Γερμανία, επέλεξα την ΑΕΚ»

Ενδιαφέρον από ανώτερα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα -πριν αποφασίσει να μετακινηθεί στην ΑΕΚ- επικαλέστηκε ο Ογκνιέν Βράνιες. Ποιον στόχο έθεσε από ‘δω και πέρα για την «Ένωση» ο Βόσνιος.

Χαρούμενος με την απόφαση να έρθει στην ΑΕΚ -έστω κι αν νωρίτερα εκφράστηκε ενδιαφέρον από χώρες ανώτερες ποδοσφαιρικά της δικής μας- δήλωσε ο Όγκνιεν Βράνιες.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «klix.ba»,ο ο Βόσνιος ανέφερε ότι υπήρξαν προοπτικές μετακίνησής του σε Γαλλία ή Γερμανία.

Ωστόσο δήλωσε σίγουρος για την απόφαση να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει -έστω και από του χρόνου- στην κορυφή.


Αναλυτικά όσα είπε ο Βράνιες

Για τον ερχομό του στη χώρα μας: «Είχα έρθει στην Ελλάδα πολλές φορές. Ήρθα για διακοπές, όμως ήρθα επίσης και για να παίξω με τη Βοσνία απέναντι στην εθνική Ελλάδας. Μου αρέσει αυτή η χώρα, είναι πανέμορφη, ενώ και η ΑΕΚ είναι μεγάλο κλαμπ. Μέχρι τώρα είναι όλα καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα και δεν ήταν δύσκολο γιατί έχω αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα μου».

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: «Υπήρχαν αρκετές προοπτικές, ενδιαφέρον από Γαλλία και Γερμανία, όμως δεν ήθελα να μπω σε μια διαδικασία που θα τραβήξει. Είναι γνωστή ποια είναι η κατάσταση στην Τομσκ, τι συμβαίνει εκεί και γι' αυτό επέλεξα να έρθω στην ΑΕΚ. Είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν λάθος».

Για τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά της ΑΕΚ από την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και τους στόχους της ομάδας: «Η ΑΕΚ την περασμένη σεζόν κατέκτησε το Κύπελλο και τη δεύτερη θέση. Αυτό είναι ένας στόχος γι' αυτή τη σεζόν. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό, αλλά ο στόχος είναι την επόμενη χρονιά να είμαστε στην κορυφή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x