Ισπανία

Βρέθηκε το θρυλικό τύμπανο του Μανόλο! (video)

Οι ισπανικές Αρχές ενημέρωσαν πως βρέθηκε το κλεμμένο τύμπανο του πιστού οπαδού της εθνικής Ισπανίας, μια μέρα μετά την κλοπή που πάγωσε το χαμόγελο στα χείλη του και εξόργισε τους φίλους της ομάδας.

Ο Μανόλο Αρτεσέρο έγινε γνωστός ως ο πιο πιστός οπαδός της εθνικής Ισπανίας. Με το τύμπανό του γύρισε τον κόσμο, στηρίζοντας της προσπάθειες της ομάδας και έγινε μια από τις πιο αγαπητές φιγούρες στις εξέδρες για τους οπαδούς.

Η κλοπή του θρυλικού τυμπάνου (μαζί με διάφορα άλλα αναμνηστικά), πριν το φιλικό της Ισπανίας με την Κολομβία στη Μούρθια, όπως είναι φυσικό, καταρράκωσε τον Μανόλο και εξόργισε τους οπαδούς των «Φούρια Ρόχα», που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί.

Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Μια μέρα μετά, η ισπανικές Αρχές ενημέρωσαν την θρυλική φιγούρα των ισπανικών εξεδρών πως το κλεμμένο όργανο βρέθηκε, με τη βοήθεια του κόσμου.

«Αγαπητέ Μανόλο, το ναυτικό ανέκτησε το τύμπανο και θέλουμε να το ακούσουμε ξανά να υποστηρίζει την εθνική ομάδα», ανέφεραν χαρακτηριστικά σε Tweet που συνοδεύτηκε από το βίντεο της σύλληψης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x