Γερμανία

Θέλει πόστο στις Ακαδημίες της Μπάγερν ο Ριμπερί!

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, ο Φρανκ Ριμπερί θέλει μια θέση στην Μπάγερν Μονάχου, ως προπονητής των Ακαδημιών.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του, ο Φρανκ Ριμπερί επιθυμεί να επιστρέψει σύντομα στην Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Kicker, ο Γάλλος αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει τα προπονητικά του διπλώματα έχοντας κατά νου έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, την απόκτηση δηλαδή μιας θέσης προπονητή στις Ακαδημίες του γερμανικού συλλόγου!

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως είναι «πολύ πιθανό» να τον δούμε σύντομα στο Μόναχο, ειδικά μετά το τέλος της σεζόν, όταν η διαφαινόμενη αποχώρηση του Τόμας Τούχελ θα φέρει μια αναδιάρθρωση.

Αυτήν την περίοδο, ο Ριμπερί βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Σαλερνιτάνα, της τελευταίας του ομάδας, όμως εξακολουθεί να έχει δεσμούς με τη Βαυαρία. Ο γιος του, Σεΐφ Ριμπερί, μάλιστα, προπονείται και παίζει στην Κ13 της Μπάγερν.

Στο Μόναχο, ο Ριμπερί θεωρείται δικαίως «θρύλος» του συλλόγου. Όταν αποχώρησε τη σεζόν 2018/2019, έφυγε μετά από 12 χρόνια πιστής υπηρεσίας κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε 9 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα Γερμανίας, 1 Champions League καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Επίσης ψηφίστηκε Ευρωπαίος Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς το 2013.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x