Γερμανία

Πάει και η Ντόρτμουντ: Την πέταξε εκτός Κυπέλλου η Στουτγάρδη!

Η Ντόρτμουντ έμεινε εκτός Κυπέλλου χάνοντας με 2-0 στη Στουτγάρδη.

Μετά την Μπάγερν και τη Λειψία στους προηγούμενους γύρους, ένας ακόμη «μεγάλος» τίθεται εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας. Αυτή τη φορά θύμα ήταν η Ντόρτμουντ, η οποία έχασε με 2-0 στην έδρα της Στουτγάρδης και αποχαιρέτησε στη φάση των «16» τον θεσμό.

Ο «καυτός» Σερού Γκιρασί με το 18ο του γκολ σε μόλις 13 εμφανίσεις φέτος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, που στο 77' αποτελείωσαν την Μπορούσια με τον Σιλάς Εμβουμπά.





Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο Βερολίνο, η Χέρτα πήρε κι αυτή το εισιτήριο νικώντας 5-3 στα πέναλτι το Αμβούργο μετά το χορταστικό 3-3 σε κανονική διάρκεια και παράταση!

Ο Ρις έβαλε μπροστά τπους πρωτευουσιάνους στο 21', με τους φιλοξενούμενους να ανατρέπουν τα δεδομένα με Φεράι (31') και Μπένες (42').

Παρ' όλα αυτά, η Χέρτα ισοφάρισε στο 90' με νέο γκολ του Ρις και έστειλε την αναμέτρηση στο έξτρα ημίωρο. Εκεί το Αμβούργο προηγήθηκε ξανά με τον Κόνιγκσντορφερ (102'), όμως οι επτάψυχοι Βερολινέζοι έκαναν το 3-3 στο τελευταίο λεπτό και εντέλει, με την ψυχολογία υπέρ τους, επιβλήθηκαν 5-3 στα πέναλτι.

Νωρίτερα η Ζααρμπρίκεν πρόσθεσε στα θύματά της την Άιντραχτ, την οποία απέκλεισε με 2-0. Μάλιστα πλέον στα προημιτελικά υπάρχουν μόλις τρεις ομάδες από την Bundesliga.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τρίτη (05/12)
Καϊζερσλάουτερν-Νυρεμβέργη 2-0
Μαγδεμβούργο-Φορτούνα Ντίσελντορφ 1-2
Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 1-0 (παρ.)
Χόμπουργκ-Σεντ Πάουλι 1-4

Τετάρτη(06/12)
Ζαάρμπρικεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
Λεβερκούζεν-Πάντερμπορν 3-1
Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 2-0
Χέρτα Βερολίνου-Αμβούργο 3-3 (5-3 πέν.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x