Γερμανία

Χαμός στη Βέρντερ: Ο Κεϊτά εγκατέλειψε την αποστολή όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός - Διαψεύδει ο ποδοσφαιριστής!

Ένας χαμός επικρατεί στη Βέρντερ, με τους ανθρώπους της ομάδας να γνωστοποιούν πως ο Ναμπί Κεϊτά αρνήθηκε να μπει στην αποστολή όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός. Διαψεύδει ο παίκτης!

Το βράδυ της Κυριακής, η Βέρντερ Βρέμης γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 5-0 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «BayArena», παιχνίδι στο οποίο οι «ασπιρίνες» κλείδωσαν και μαθηματικά το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της φετινής Bundesliga!

Ωστόσο, πέρα από το αποτέλεσμα, ο σύλλογος της Βρέμης έχει να διαχειριστεί και εσωτερικά ζητήματα, αφού, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλέμενς Φριτς, ο Ναμπί Κεϊτά αρνήθηκε να μπει στο πούλμαν της αποστολής πριν τον αγώνα, όταν έμαθε πως δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα!

«Αφού ο Ναμπί έμαθε χθες ότι δεν θα ξεκινούσε βασικός ενάντια στη Λεβερκούζεν, αποφάσισε να μην μπει στο λεωφορείο της ομάδας αλλά να πάει σπίτι του. Θα μιλήσουμε με αυτόν και τον ατζέντη του αύριο για τις συνέπειες και πώς να προχωρήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φριτς, κάνοντας σαφές πως τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ τον περιμένει βαριά «καμπάνα».

Ο ίδιος πάντως δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλογίζει η ομάδα, απαντώντας μέσω των social media σε έντονο ύψος προς τους ιθύνοντες του συλλόγου πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και πως δεν θα αφήσει κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα του!

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την κατάστασή μου στη Βέρντερ Βρέμης. Από τότε που έφτασα σε αυτό το υπέροχο κλαμπ, έδειξα πάντα τον επαγγελματισμό μου. Πάντα προσπαθούσα να βοηθήσω τον σύλλογο και τους μεγάλους οπαδούς, ειδικά αυτή την περίοδο των κακών αποτελεσμάτων. Από την αρχή της καριέρας μου, δεν είχα ποτέ προβλήματα με την πειθαρχία μου και έδειξα πάντα μια υποδειγματική συμπεριφορά. Δεν θα δεχτώ κανέναν να προσπαθεί να αμαυρώσει την εικόνα μου»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x