Stoiximan Super League

Δέλλας: «Μας έλειψε μόνο το γκολ, καμία κούραση»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τη Βέροια έπειτα από τα συνεχόμενα δύσκολα ματς έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας που δήλωσε ότι ήδη κοιτά την επόμενη μέρα.

Η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια και κατά συνέπεια το γκολ έλειψε από τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Βέροια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε ότι δεν έχει κανένα παράπονο και ότι ήδη στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη τύπου:

«Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε να κλείσει τους χώρους που ήθελε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι. Μας έλειψε η καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια για το γκολ και κάπως έτσι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες προσπάθησαν πάρα πολύ και δεν έχω παράπονο και κοιτάμε ήδη παρακάτω».

Για το αν υπήρχε κούραση: «Όχι, όχι, δεν θεωρώ ότι φάνηκε κάτι τέτοιο. Ίσα-ίσα που προς το τέλος του ματς, ήμασταν ακόμα καλύτεροι και δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x