Stoiximan Super League

Δεν είναι ο Γκάμπριελ το «6άρι» που κυνηγάει ο Ολυμπιακός

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί πως ο «κόφτης» που απασχολεί τον Ολυμπιακό από τη Βραζιλία είναι ο Γκάμπριελ της Κορίνθιανς.

Η περίπτωση ενός παίκτη που αγωνίζεται ως «6άρι» σε ομάδα της Βραζιλίας φαίνεται πως απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει ήδη πρόταση και βρίσκονται εν αναμονή απάντησης, ώστε να κινηθούν ανάλογα.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Γκάμπριελ Γκιρότο Φράνκο, η πιο απλά Γκάμπριελ.

Πρόκειται για 25χρονο «κόφτη», ο οποίος αγωνίζεται στην Κορίνθιανς και η τιμή του φτάνει τα 4 εκατε. ευρώ, ένα ποσό που δεν δείχνει απαγορευτικό για μία τέτοια μεταγραφή και για έναν παίκτη που δείχνει να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ωστόσο, ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πως δεν είναι ο Γκάμπριελ ο παίκτης που απασχολεί τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού και πρόκειται για άλλον παίκτη που παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το όνομά του.

Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην περίπτωση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου και δεν είναι διόλου εύκολη η μεταγραφή, αφού η ομάδα του «κλοτσάει» και επικαλείται δυο-τρεις προτάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x