Αγγλία

«Δεν έχει καμία λογική η μεταγραφική πολιτική της Τσέλσι»!

Με την πολιτική της Τσέλσι να δίνει συνεχώς δανεικούς νεαρούς παίκτες και σε άλλες, διαφορετικές κάθε φορά ομάδες τα έβαλε ο Λούκας Πιαζόν.

Αν και βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2012, ο Βραζιλιάνος παραχωρήθηκε ξανά δανεικός φέτος, στη Φούλαμ αυτή τη φορά. Σε δηλώσεις του στη Daily Mail, ο 22χρονος επιθετικός «καυτηρίασε» τη συγκεκριμένη πολιτική της Τσέλσι, η οποία αισίως μετρά 38 δανεικούς τη φετινή περίοδο…

«Δεν έχει κανένα νόημα να είσαι συνεχώς δανεικός. Για κάθε παίκτη της δικής μου ηλικίας ή εμπειρίας δεν προσφέρει κάτι καλό, δεν το βλέπω ως μια θετική εξέλιξη πλέον. Το να είσαι σε διαφορετικό μέρος κάθε χρόνο είναι κακό για έναν παίκτη 22 χρονών όπως εγώ. Δεν είναι εύκολο να βρεις θέση στην ομάδα, αφού εκεί έχουν τους δικούς τους παίκτες. Κάνεις την καλύτερη προσπάθεια, προσπαθείς να βρεις μια θέση στην αποστολή, μερικά λεπτά στο γήπεδα, και να σκοράρεις. Μέχρι εκεί μπορείς να φτάσεις».

«Είχα μια εξαιρετική περίοδο στη Φίτεσε, που με βοήθησε. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα το μόνο που μετρά είναι να παίζεις ποδόσφαιρο, δεν αμύνονται σαν …τρελοί, και εκεί μου ήταν πιο εύκολο να πετύχω γκολ η ασίστ. Μετά πήγα στη Γερμανία (Άιντραχτ Φρανκφούρτης) όπου χρειάζεται σε κάθε αγώνα να τρέχεις 12 με 13 χιλιόμετρα. Μετά από κάθε παιχνίδι έπεφτα σαν νεκρός στο χορτάρι! Μου πήρε λίγο χρόνο να συνηθίσω και πιθανώς θα μπορούσα να έχω κάποια επίδραση στη Γερμανία, αν έμενα εκεί δυο ή τρία χρόνια»

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x