Ελλάδα

Δεν πάει για αντι-Τσάνα η ΕΠΟ

Καμία κίνηση για την αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού από την ομοσπονδία, όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Την απόφαση της ΕΠΟ να μην κινηθεί για την αντικατάσταση του Κώστα Τσάνα αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Ταμπάκος.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της «γαλανόλευκης», έπειτα από 9 χρόνια παρουσίας τόσο στις μικρές Εθνικές, όσο και βοηθός αλλά και υπηρεσιακός στην Ανδρών, ο Έλληνας τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν, με την ομοσπονδία να μην του ανανεώνει το συμβόλαιο που έληξε τον Ιούνιο.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΕΠΟ αποφάσισε να μην κινηθεί για την αντικατάστασή του. Έτσι λοιπόν, ως συνεργάτης του Μίχαελ Σκίμπε θα είναι μόνο ο Θωμάς Στράτος, ο οποίος έχει συμβόλαιο, όπως και ο Γερμανός τεχνικός μέχρι το 2020.

Το άλλο θέμα που απασχολεί την ομοσπονδία αφορά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει η Εθνική, τους αντιπάλους της στα παιχνίδια του UEFA Nations League και αυτό θα είναι το Ολυμπιακό Στάδιο, και όχι το Καραϊσκάκη, ενώ μένει να φανεί ποια θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική μετακομίζει για λόγους κόστους από ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, που ήταν όλα αυτά τα χρόνια, σε άλλο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

Ήδη, οι διεθνείς συζητούν μεταξύ τους όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τις αλλαγές που γίνονται στην Εθνική ομάδα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους και την ανησυχία τους ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων στο UEFA Nations League.

Ως γνωστόν, εκείνοι που παραμένουν στις θέσεις τους είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης στην Εθνική Ελπίδων και ο Γιάννης Γκούμας στην Εθνική Νέων, ενώ την καθοδήγηση της Εθνικής Παίδων αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Κεχαγιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x