Stoiximan Super League

«Δεν πάει πουθενά ο Μπα»

Την… όρεξη σε ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ουσεϊνού Μπα κόβουν ο Ολυμπιακός και το γραφείο που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις που έκανε κυρίως στο τελευταίο τετράμηνο της φετινής σεζόν.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο μεγάλων ομάδων, όπως η Ντόρτμουντ, η Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλες.

Ωστόσο, το «Φως των Σπορ» αναφέρει σήμερα πως οι Πειραιώτες μαζί με το γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιριστή έχουν φροντίσει να κόψουν την… όρεξη στους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βασιστούν πάνω στον διεθνή άσο την επόμενη σεζόν, ενώ η πλευρά του παίκτη από τη μεριά της εκτιμά πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο πικ του για να μπορέσει να πάρει μία μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Όλα αυτά, βέβαια, μπορούν να ανατραπούν στο ενδεχόμενο που φτάσει μία… βαρβάτη πρόταση για τον Μπα, κάτι που σημαίνει πως ούτε η ομάδα ούτε ο παίκτης θα μπορέσουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x