Stoiximan Super League

Δεν παίζουν με Άρη Βάργκας, Σιμόες και Αραβίδης

Χωρίς τους Βάργκας, Σιμόες και Αραβίδη θα «ανέβει» στην Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ την Τετάρτη για το φιλικό απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Με τρεις απουσίες θα αγωνιστεί η ΑΕΚ την Τετάρτη (19.30) στο φιλικό τεστ κόντρα στον Άρη. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Αντρέ Σιμόες, Χρήστος Αραβίδης και Ρόναλντ Βάργκας.

Ο Πορτογάλος μέσος ακολούθησε για δεύτερη συνεχή μέρα ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού. Ο 29χρονος επιθετικός ξεπέρασε μεν την θλάση που αντιμετώπιζε, προπονήθηκε ξανά σε φουλ ρυθμούς όμως δεν συμπεριλήφθηκε για προληπτικούς λόγους. Τέλος, ο Βενεζουελάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο κι έμεινε εκτός προγράμματος. Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Θεσσαλονίκης το πρωί της Τετάρτης 12.00.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Ντίας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Λαμπρόπουλος, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Τζανετόπουλος, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Mπακασέτας, Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x