Copa America

«Δεν θα πάρει το Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία»!

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές μιλούν διπλωματικά, αλλά ο Μάουρο Πόι δεν ακολούθησε αυτήν την τακτική στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ανέφερε ότι η Βραζιλία δεν θα πάρει το Κόπα Αμέρικα (Αργεντινός γαρ).

Είναι γνωστή η… συμπάθεια ανάμεσα Βραζιλιάνους-Αργεντινούςς και ο Μάουρο Πόι δεν κρύφθηκε, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, καθώς εξέφρασε την άποψη ότι η «σελεσάο» δεν θα πάρει το Κόπα Αμέρικα της Χιλής. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη σχολίασε ότι η το σύνολο του Κάρλος του Ντούνγκα δεν είναι ομάδα, με την κυριολεκτική σημασία της λέξης. Επίσης, περιμένει να έρθει η επόμενη εβδομάδα για τα μάθει νέα για το μέλλον των «κίτρινων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη, Γιώργο Μαραθιανό:

-τι θα γίνει με τον Άρη: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Την άλλη ομάδα μάλλον θα μάθουμε νέα για Άρη».

-το αν θα ήθελε να ήθελε στη Χιλή για να παίξει στο Κόπα Αμέρικα: «Όχι, Τώρα λείπω δέκα μήνες και θα ήθελα να είμαι στην Αργεντινή. Λείπω καιρό και θέλω να δω την οικογένεια του».

-την Αργεντινή και την προσπάθεια να πάρει το Κόπα Αμέρικα: «Πιστεύω ότι θα πάει καλά. Έχει καλή ομάδα, όλη το ξέρουμε. Χιλή, Βραζιλία και Κολομβία επίσης είναι αυτές που ξεχωρίζουν».

-το γεγονός ότι δεν είναι ο Μέσι τόσο καλός με την Εθνική, όσο με την Μπαρτσελόνα: «Στο Μουντιάλ τα πήγε καλά όμως. Δεν τα πήγε όμως όσο καλά τα πάει στην Μπαρτσελόνα. Είναι πιο δύσκολο, δεν κάνει προπόνηση με την ομάδα συνέχεια και δεν γίνεται να πάει να βάλει τρία γκολ. Υπάρχει κούραση και ειδικά ο Μέσι παίζει συνέχεια. Έπαιξε στον τελικό και μετά πήρε το αεροπλάνο για Χιλή».

-τον προπονητή της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο: «Πιστεύω ότι με τον Μαρτίνο θα τα πάει καλά. Όλοι λένε καλά πράγματα για αυτόν. Στην Μπαρτσελόνα δεν πήγε πολύ καλά. Γενικότερα είναι καλός».

- το αν έχει πιο πολλές κλωτσιές στην Αργεντινή συγκριτικά με την Ελλάδα: «Εκεί νομίζω ότι έχει περισσότερες… κλωτσιές απ ότι στην Ελλάδα. Η Αργεντινή ρίχνει τις περισσότερες κλωτσιές».

- το αν θα το πάρει η Βραζιλία: «Νομίζω ότι ούτε τώρα θα το πάρει. Δεν βλέπω να έχει καλή ομάδα. Εννοώ συνολικά κυριολεκτικά σαν ομάδα. Δεν θα φάει πάλι επτά γκολ (σ.σ. γέλια) όπως στο Μουντιάλ, εχω φίλους Βραζιλιάνους και δεν μπορώ να το πω, αλλά μεταξύ μας δεν νομίζω ότι θα το πάρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x