Αγγλία

Δεν υπολογίζεται Χέντερσον για Εθνική Αγγλίας

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιβεβαίωσε αυτό που οι Άγγλοι φίλαθλοι φοβόντουσαν: ο διεθνής 26χρονος ποδοσφαιριστής θα είναι απών από τα δύο επερχόμενα ματς των «λιονταριών».

Καμία ελπίδα εμφάνισης του Τζόρνταν Χέντερσον στα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Αγγλίας δεν έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, έχει ήδη χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια των «κόκκινων» και δεν θα είναι παρών ούτε σε εκείνο της Κυριακής με την Μάντσεστερ Σίτι.

«Μετά τη διακοπή για τους διεθνείς αγώνες, μπορεί να επιστρέψει, αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να παίξει», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής και συνέχισε: «Δεν προπονείται. Ελπίζουμε να ξεκινήσει τρέξιμο την επόμενη εβδομάδα και τότε βλέπουμε».

Θυμίζουμε πως η Εθνική Αγγλίας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την Γερμανία στις 22 Μαρτίου ενώ τέσσερις μέρες μετά θα αγωνιστεί κόντρα στην Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Χέντερσον είχε αγωνιστεί και στους τέσσερις προηγούμενους αγώνες υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, συμπληρώνοντας ισάριθμα 90λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x