Stoiximan Super League

Δέσμευση από Βασιλειάδη για τιμωρίες σε όσους παρανόμησαν στις μετακινήσεις οπαδών!

Τιμωρίες σε όλους όσοι έχουν παραβεί την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών δεσμεύτηκαν ότι θα επιβάλλουν οι εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Τη δέσμευση του υφυπουργού Αθλητισμού και των άλλων υπευθύνων για τιμωρίες σε όλους όσοι δεν τήρησαν την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών έλαβαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στη σημερινή σύσκεψη για το θέμα.

Σε αυτή τους ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν οι κκ.Μώραλης, Κουντούρης και Μπαταγιάννης.

Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού μετέφεραν τη δυσαρέσκεια του κόσμου της ομάδας για τη διαφορετική αντιμετώπιση οπαδών άλλων ομάδων και ζήτησαν τον λόγο που δεν έχει τηρηθεί ο νόμος.

Μάλιστα ανέφεραν και συγκεκριμένες περιπτώσεις και παραδείγματα μετακίνησης οργανωμένων οπαδών που έγιναν υπό την ανοχή της Πολιτείας, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν.

Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι της Πολιτείας δεν δεσμεύτηκαν μόνο ότι θα υπάρξουν τιμωρίες όσων παρανόμησαν αλλά πως θα τιμωρηθούν ακόμη πιο αυστηρά όσοι υποτροπιάσουν.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από τον Ολυμπιακό οι Μώραλης Κουντούρης και Μπαταγιάννης ζήτησαν ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει και τις μετακινήσεις των οπαδών και τη λειτουργία των συνδέσμων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x