Αγγλία

Διαμαρτυρίες φίλων της Νιουκάστλ κατά του ιδιοκτήτη Μάικ Άσλεϊ

Στους δρόμους βγήκαν ορισμένοι φίλοι της Νιουκάστλ για να διαμαρτυρηθούν κατά του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ, μετά την πρόσληψη του Στιβ Μπρους στην τεχνική της ηγεσία.

Μπορεί η Νιουκάστλ να βρήκε επιτέλους προπονητή, μία εβδομάδα μετά την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο, η επιλογή του Στιβ Μπρους ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για ορισμένους δυσαρεστημένους φίλους του συλλόγου.

Επίκεντρο της δυσαρέσκειας δεν είναι τόσο ο 58χρονος νεοφερμένος στις «καρακάξες» κόουτς, όσο ο ιδιοκτήτης, Μάικ Άσλεϊ.

Η δυσαρέσκεια αυτή εξελίχθηκε σε οργανωμένη διαμαρτυρία και σύμφωνα με όσα κατέγραψε η κάμερα του «Sky Sports», μερικοί οπαδοί της Νιουκάστλ βρέθηκαν έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας αθλητικών ειδών του Άσλεϊ, φωνάζοντας συνθήματα σε βάρος του.

Με κατηγορίες περί «αδιαφορίας» και «διάλυσης» του συλλόγου στη δωδεκαετή θητεία του Μάικ Άσλεϊ, οι φίλοι των «μάγκπις» υποδέχθηκαν αρνητικά την πρόσληψη του Στιβ Μπρους στη θέση του προπονητή.

Όπως ανέφεραν, δεν τάσσονται κατά του ίδιου του κόουτς αλλά της επιλογής του Άσλεϊ να αντικαταστήσει τον «επιπέδου Champions League» Ράφα Μπενίτεθ με κάποιον που τερμάτισε στη μέση της Championship (12ος με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ).

Η αλλαγή δέκατου προπονητή από το 2007, όταν και ανέλαβε ο Μάικ Άσλεϊ την ομάδα, μαζί με την αμέλεια του να αντικαταστήσει επάξια όσους σημαντικούς παίκτες έχουν αποχωρήσει όλα αυτά τα χρόνια, έφεραν τους οπαδούς του συλλόγου του Τάινσαϊντ στο σημείο μηδέν.

Κι όπως ανέφερε ένας εξ αυτών , ο οποίος διαχειρίζεται κανάλι στο Youtube με θέμα την αγαπημένη του ομάδα:
«Έχουμε φτάσει από το να παίρνουμε δείπνο σε εστιατόριο με αστέρι ‘’Michelin’’, στο να τρώμε αμαγείρευτα τσιπς σε καντίνα».

Κάποιοι άλλοι δεν ήταν τόσο… αλληγορικοί, χαρακτηρίζοντας τον Μάικ Άσλεϊ ωμά ως «απόλυτη ντροπή».



Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x