Ελλάδα

Διαψεύδει το περιβάλλον Βελλή τα σενάρια περί ΕΠΟ

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί ανάμιξης του Σταμάτη Βελλή στα της ΕΠΟ, διαψεύδονται από το περιβάλλον του πρώην ισχυρού άνδρα του Απόλλωνα Σμύρνης – Σκέψεις να επιστρέψει εάν καθαρίσει το τοπίο!

Η παρουσία του Σταμάτη Βελλή στη Γαλλία κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σεντ Ετιέν, μετά την πρόσκληση του Σταμάτη Βελλή, έβαλε… φωτιές! Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία υποστηρίζουν πως ο πρώην ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης είναι ο εκλεκτός για την προεδρία της ΕΠΟ από τη συμμαχία της αντιπολίτευσης.

Κάτι τέτοιο διαψεύδεται από το περιβάλλον του Βελλή. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως δεν ενδιαφέρεται να αναμειχθεί στα της ΕΠΟ, κάτι που δείχνει και η άρνησή του προ μηνών, σε νέα πρόταση που του είχε γίνει.

Ωστόσο, ο πρώην μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην Ελαφρά Ταξιαρχία. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να καθαρίσει το… τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γι’ αυτό τον λόγο περιμένει τις εκλογές της ΕΠΟ τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Υπενθυμίζεται, πως ο Σταμάτης Βελλής τη σεζόν 2013-14, κατά την οποία ο Απόλλων Σμύρνης αγωνιζόταν στη Super League, είχε εκφράσει την εναντίωσή του με τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον παραπάνω λόγο είχε αποχωρήσει από τη διοίκηση του συλλόγου αλλά και γενικότερα από τον χώρο.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x