Εκτός από την υπόθεση του Παπέ Αμπού Σισέ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απολογήθηκε και τους πυρσούς που άναψαν οι οπαδοί του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του αγώνα στο Καραϊσκάκη.

«Το αποδεχόμαστε και ζητάμε να τιμωρηθούμε για το συγκεκριμένο θέμα ανάλογα με τη βαρύτητα των πράξεων», ήταν η θέση του νομικού συμβούλου των ερυθρολεύκων. Στη συνέχεια ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας έκανε λόγο για μια εμμονή των Αρχών για το θέμα αυτό με τον κ.Χατζησαβάογλου να διευκρινίζει ότι το πανό το οποίο αναρτήθηκε αποτελούσε ένα μήνυμα κατά της διοίκησης της ΠΑΕ για τις συστάσεις που έχουν γίνει και γίνονται για να σταματήσει το φαινόμενο.

«Εγώ σας ζητάω να μας τιμωρήσετε αλλά το μόνο που σας ζητάω είναι, να είναι μια δίκαιη απόφαση. Έχετε δικάσει πολλές υποτροπές και σας ζητάμε μια δίκαιη απόφαση
».

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε και αποτελεί στοιχείο που αποδεικνύει ότι δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός με τιμωρία της έδρας είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο αθλητικός δικαστής υποστήριξε ότι ο πειθαρχικός κώδικας αναφέρει για διακοπή αγώνα και όχι για αναστολή έναρξης τιμωρία της έδρας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ