Ισπανία

«Ο Δουβίκας σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Θέλτα»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Τάσος Δουβίκας δεν είναι ευχαριστημένος με τον ρόλο του στη Θέλτα και σκέφτεται να αποχωρήσει.

Ο Τάσος Δουβίκας έκανε μεταγραφή καριέρας το καλοκαίρι, αφού πήγε στη Θέλτα με μεταγραφή 12 εκατομμυρίων ευρώ. Το μεγάλο ποσό που πλήρωσε η ισπανική ομάδα έδειχνε ότι ο Έλληνας επιθετικός θα ήταν βασικός στα σχέδια του συλλόγου και οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές.

Ωστόσο, η σεζόν του 24χρονου είναι σχετικά ασταθής, τόσο από πλευράς συμμετοχής, όσο και από πλευράς απόδοσης. Όσο ήταν στον πάγκο της Θέλτα ο Ράφα Μπενίτεθ, ο Δουβίκας έπαιζε σχεδόν μόνο στο Copa del Rey, όπου μάλιστα πρόλαβε να σκοράρει 6 γκολ σε 5 ματς.

Στη συνέχεια, η απόλυση του Μαδριλένου τεχνικού και η άφιξη του Κλαούντιο Χιράλδεθ του έδωσε μια νέα ευκαιρία, όμως ούτε ο νέος προπονητής της ισπανικής ομάδας τον βάζει βασικό, ίσα ίσα ο χρόνος του μειώθηκε.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ όλα έδειχναν ότι (βασικός επιθετικός) Στραντ Λάρσεν ήταν έτοιμος να φύγει, ο Νορβηγός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει στο Βίγκο για άλλη μια σεζόν, κάτι που επηρεάζει άμεσα τα πλάνα του Δουβίκα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα του «elgoldigital», ο νεαρός επιθετικός δεν θέλει να ζήσει άλλη μια σεζόν στη σκιά του συμπαίκτη του και είναι αποφασισμένος να ζητήσει από τον σύλλογο λύση του συμβολαίου του εάν δεν βελτιωθεί η κατάσταση όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Συνολικά φέτος, ο Δουβίκας έχει κάνει με τη Θέλτα 32 εμφανίσεις, μετρώντας 10 γκολ (τα 6 στο Κύπελλο) και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x