Stoiximan Super League

Δύο ώρες τα είπε με τους παίκτες ο Δώνης!

Την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος επιχειρεί να φτιάξει ο Έλληνας τεχνικός.

Αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση μετρούν ο Γιώργος Δώνης και οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ενόψει του αγώνα με τον Άρη για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ο Έλληνας τεχνικός ρίχνει πολλή δουλειά στο κομμάτι της νοοτροπίας και της ψυχολογίας, ώστε η ομάδα να επιστρέψει πιο δυνατή μετά τα άσχημα αποτελέσματα με Λαμία και ΟΦΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δώνης είχε ραντεβού με τους «πράσινους» στις 15:30, αν και η προπόνηση είχε προγραμματιστεί στις 6.

Όπως γράφει η «Πράσινη», όλοι στο «τριφύλλι» τα είπαν με έναν στόχο: να πάει η ομάδα με καλή ψυχολογία στον «τελικό» με τους Θεσσαλονικείς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συζητήθηκαν πολλά, τα οποία έμειναν εντός των τειχών των αποδυτηρίων, και εκείνο που προκύπτει είναι πως αυτή η κουβέντα έκανε καλό σε όλους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ούφε Μπεκ εσνωματώθηκε στην προπόνηση της ομάδας, καθώς ο έλεγχος του ιατρικού επιτελείου δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του και όλα δείχνουν πως θα παίξει κόντρα στον Άρη. Όσον αφορά τον Κουρμπέλη, οι ενοχλήσεις στη γάμπα υποχωρούν, αλλά δεν εξαφανίζονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x